Ładuję...

Bagietka kukurydziana bezglutenowa BIO (2 x 180 g) 360 g - SCHNITZER

SKU
B4022993045857

Bezglutenowa bagietka kukurydziana BIO o francuskim charakterze. Pyszna i łagodna w smaku, idealna na śniadania i kolacje. Wyprodukowana w Niemczech przez SCHNITZER. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Może zawierać sezamPoczytaj o właściwościach i zastosowaniu sezamu, soję, łubin i jaja. #zakreconysloik

W magazynie
Udostępnij
Zaloguj się, aby otrzymać Zielone Monety za udostępnienie!
21,41 zł
Bagietka kukurydziana bezglutenowa BIO (2 x 180 g) 360 g - SCHNITZER jest do kupienia w przyrostach co 1

Opis

SKŁADNIKI
woda, skrobia kukurydziana* 28 %, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), płatki z prosa*, mielony len*, olej słonecznikowy*, mąka kukurydziana* 3 %, mąka ryżowa*, łuski babki płesznik*, białko grochowe*, dekstroza*, sól morska, drożdże*, substancje zagęszczające: guma guarGuma guar - właściwości i zastosowania*, guma ksantanowa, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowa bagietka klasyczna o francuskim charakterze - pyszna i łagodna w smaku.
Sprawdzi się idealnie na śniadania jak i na kolację.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu opakowania bagietkę włożyć do nagrzanego piekarnika do temperatury 200° C i piec ok. 10 min. lub opiekać w tosterze przez 2 minuty.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 827 kJ/197 kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 33 g
w tym cukry: 0,7 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 4 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU, SOJĘ, ŁUBIN i JAJA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4022993045857
Waga całkowita (kg)0.450000
ProducentSCHNITZER (bezglutenowe)
Adres producentaSchnitzer gmbh & co. kg. marlener str. 9. 77656 offenburg. deutschland
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Gwarantowany termin przydatności (dni)21
Rozszerzony opis

Żywnościowy

Bagietka kukurydziana bezglutenowa BIO to pyszna i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych bagietek. Jest produkowana przez renomowanego producenta SCHNITZER, który specjalizuje się w bezglutenowych produktach spożywczych. Ta bagietka jest w pełni przygotowana z ekologicznych składników, w tym skrobi kukurydzianej, płatków z prosa, mielonego lnu i mąki kukurydzianej. Bez użycia sztucznych dodatków czy konserwantów, ta bagietka jest idealna dla osób z nietolerancją glutenu.

Niemiecki producent SCHNITZER gwarantuje najwyższą jakość produktu. Ta bagietka jest starannie wyprodukowana z najlepszych składników, zgodnie z certyfikatami ekologicznymi. Ponadto, bagietka jest pakowana w atmosferze ochronnej, aby zachować jej świeżość jak najdłużej.

Przygotowanie bagietki jest szybkie i łatwe. Po otwarciu opakowania, wystarczy włożyć bagietkę do nagrzanego piekarnika lub opiekać ją w tosterze. W ciągu kilku minut można cieszyć się chrupiącą i aromatyczną bagietką.

Ta bagietka kukurydziana bezglutenowa BIO ma wiele korzyści dla zdrowia. Jest bogata w błonnik pokarmowy, który wspomaga trawienie i utrzymanie prawidłowego funkcjonowania jelit. Ponadto, nie zawiera glutenu, co sprawia, że jest idealna dla osób cierpiących na nietolerancję tego składnika. Bagietka jest również wegetariańska i wegańska, dzięki czemu może być spożywana przez osoby onieśmielające się mięsa i produkty pochodzenia zwierzęcego.

Jeśli szukasz smacznego i zdrowego zamiennika tradycyjnych bagietek, to bagietka kukurydziana bezglutenowa BIO będzie idealnym wyborem. Odkryj jej wyjątkowy smak i pozytywne korzyści dla zdrowia już dzisiaj!

Opinie

Dostawa i zwroty

Co to jest? Zaznacz "Zapamiętaj mnie", aby mieć dostęp do swojego koszyka na tym komputerze bez potrzeby logowania.