Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Chipsy jabłkowe bezglutenowe BIO 50 g - BIO RAJ
    6,84 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Pestki dyni ciemnozielone (uprawiane w europie) BIO 300 g - BIO RAJ
    12,32 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwki węgierki suszone BIO 200 g - BIO RAJ
    26,21 zł
    |
na stronę