Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruPigwowiec liofilizowany do herbaty i napojów BIO 15 g - DARY NATURY9,37 zł|Producent: DARY NATURY - inne BIO
- Bez glutenuBez cukruSusz wigilijny BIO 200 g - DARY NATURY (PRODUKT SEZONOWY)18,08 zł|Producent: DARY NATURY - inne BIO