Dania gotowe bezglutenowe

Dieta bezglutenowa, której stosowania wymaga celiakia – czyli nietolerancja glutenu, nie musi wiązać się z wyrzeczeniami. Obecnie producenci żywności oferują pełen repertuar zastępników tradycyjnych produktów. Oprócz mąk czy pieczywa wśród asortymentu znajdują się także dania gotowe bezglutenowe: pizza, zapiekanki, makarony, dania z fasoli, sosy czy zupy. Szybkie i łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie bezpieczne dla zdrowia idealnie sprawdzają się w na co dzień w kuchni. Pozbawione glutenu idealnie nadają się dla osób zmagających się z celiakią, a także dla tych, którzy poszukują zdrowych i ekologicznych zastępników tradycyjnych dań gotowych.

  1. Bez glutenu
    Surówka z kapusty różowa słodko - kwaśna BIO 500 g (340 g) - RUNOLAND
    10,07 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Surówka z kapusty żółta słodko - kwaśna BIO 500 g (340 g) - RUNOLAND
    10,07 zł
    |
na stronę