Oliwy, oleje, octy bezglutenowe
Aby oliwy, oleje i octy mogły zostać określone jako produkty bezglutenowe, muszą składać się lub zostać wytworzone wyłącznie z surowców, które nie zawierają składników pochodzenia zbożowego lub w których poziom glutenu nie przekracza 20 mg/kg. Aby być pewnym, że oliwa jest bezglutenowa, należy szukać produktu oznaczonego znakiem graficznym przekreślonego kłosa.
- Bez glutenuBez cukruPrzyprawa o smaku chili na bazie oliwy z oliwek BIO 250 ml - GABRO24,38 zł|Producent: GABRO (oliwy z oliwek)
- Bez glutenuBez cukruPrzyprawa o smaku czosnku na bazie oliwy z oliwek BIO 250 ml - GABRO24,38 zł|Producent: GABRO (oliwy z oliwek)
- Bez glutenuBez cukruPrzyprawa o smaku trufli na bazie oliwy z oliwek BIO 250 ml - GABRO26,08 zł|Producent: GABRO (oliwy z oliwek)