Chrupki proteinowe soczewica - ciecierzyca bezglutenowe BIO 50 g - BIO ZENTRALE

10,72 zł
W magazynie

Chrupki proteinowe z soczewicy z ciecierzycą bezglutenowe BIO 50g - idealna alternatywa dla tradycyjnych chrupek ziemniaczanych. Wysoka zawartość białka, certyfikowany skład. Wyprodukowane we Włoszech przez BIO ZENTRALE. #zakreconysloik

Chrupki proteinowe soczewica - ciecierzyca bezglutenowe BIO 50 g - BIO ZENTRALE jest do kupienia w przyrostach co 1
Bez GLUTENU
Bez cukru

Opis

SKŁADNIKI
mąka z czerwonej soczewicy* (63 %), kukurydza*, oleje roślinne* (wysokooleinowy olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), mąka z ciecierzycy* (9 %), białko z grochu*, sól morska, naturalny aromat oliwkowy.(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z soczewicy i ciecierzycy to świetna alternatywa dla tradycyjnych chrupek ziemniaczanych.
Wysoka zawartość białka.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1672 kJ / 397 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 26 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ i mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać z dala od ciepła i wilgotności.

Dodatkowe informacje

Więcej informacji
EAN4005009101686
Waga całkowita (kg)0.080000
ProducentBIO ZENTRALE (produkty spożywcze)
Adres producentaBio-zentrale naturprodukte gmbh. holzmühlenweg 4. d-84384 wittibreut-ulbering
Certyfikat BIOCertyfikat bio
Typ diety / produkt

WegetariańskiLista produktów nie zawierających mięsa

Typ diety / produkt

WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego

Produkt

Bez glutenu (w składnikach)

ProduktBez glutenu (deklaracja)
Produkt

Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach)

Gwarantowany termin przydatności (dni)30
Rozszerzony opis

Chrupki proteinowe z soczewicy z ciecierzycą bezglutenowe BIO 50g to idealna propozycja dla wszystkich, którzy chcą zdrowo się odżywiać. Produkowane we Włoszech przez renomowaną firmę BIO ZENTRALE, te chrupiące przekąski posiadają certyfikat ekologiczny. Składniki takie jak mąka z czerwonej soczewicy, kukurydza i oleje roślinne sprawiają, że są one bogate w białko i nie zawierają glutenu. Zawartość wartości odżywczych w 100g produktu potwierdza, że to pełnowartościowa przekąska. Możesz być pewien, że wybierając te chrupki, wybierasz zdrowie i smak w jednym. Idealne jako przekąska dla każdego, kto ceni sobie wysoką jakość i naturalne składniki.

Dostawa i zwroty

Metody dostawy: