Makaron (orkiszowy kolorowy) jeżyki BIO 250 g - NIRO
Makaron orkiszowy jeżyki BIO - zdrowy i smaczny produkt żywnościowy. Wyprodukowany w Polsce przez NIRO. Zawiera 97% mąki z pszenicy orkiszowej i ekologiczne składniki takie jak szpinak i papryka. Doskonały jako bazowy składnik posiłków. Niskokaloryczny (350 kcal/100g) i bogaty w białko (11,7g/100g) oraz błonnik (2,2g/100g). Bez dodatku cukru, wegetariański. Przechowuj w suchym miejscu. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ* 97 %, woda, szpinak*, papryka* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować 7 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 71,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 11,7 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Dodatkowe informacje
| EAN | 5908259954806 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.260000 |
| Producent | NIRO (makarony orkiszowe) |
| Adres producenta | Przedsiębiorstwo produkcyjno usługowo - handlowe niro sp. z o.o. , dolna 4, 42-283 boronów |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 120 |
| Kraj pochodzenia składników | - |