Makarony
Makarony bio są, w przeciwieństwie do tych powszechnie dostępnych, doskonałe dla osób, które podejmują się przestrzegania określonej diety. Charakteryzuje je bogactwo minerałów i mikroelementów, dopasowane do określonej grupy konsumentów. Wśród najpopularniejszych odmian makaronów bio są produkty bezglutenowe (wpływające korzystnie na osoby, które mają problem z przyswajaniem tego składnika diety) i pełnoziarniste. Zaletą tych ostatnich jest zawarta w nich pełna gama witamin, tak niezbędnych w utrzymaniu określonej diety.
- Bez cukruMakaron (z płaskurki) spaghetti BIO 500 g - ALCE NERO15,95 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez cukruMakaron (żytni razowy) nitka BIO 400 g - BABALSCY8,85 zł|Producent: BABALSCY (mąki, makarony, kawa orkiszowa)
- Bez cukruMakaron udon BIO 250 g - TERRASANA18,69 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)