Miso hatcho (pasta z soi) 400 g - TERRASANA
Pasta Miso hatcho 400 g TERRASANA - składniki: ziarna SOI, sól morska, woda. Idealna do zup, sosów i marynat. Wegetariańska. #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
ziarna SOI 58,24 %, woda, sól morska, prażona mąka SOJOWA, fermentowane koji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj 1 łyżki zamiast kostki bulionowej lub użyj jej do 200 ml zupy miso. Stosować jako bazę do sosu, marynaty lub dressingu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 966 kJ / 231 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 13 g
w tym cukry: 0,6 g
Białko: 18 g
Sól: 10,68 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Dodatkowe informacje
EAN | 8713576271355 |
---|---|
Waga całkowita (kg) | 0.450000 |
Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
Adres producenta | Terrasana healthfood leimuiden b.v.. waaier 10. 2451 leimuiden |
Typ diety / produkt | |
Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
Gwarantowany termin przydatności (dni) | 220 |
Rozszerzony opis | Miso hatcho pasta z soi marki TERRASANA to prawdziwa perełka kuchni japońskiej. Wyprodukowana w Indii, pasta ta zachwyca autentycznym smakiem i aromatem. Skomponowana z wysokiej jakości składników, takich jak ziarna soi i naturalne ferments, doskonale sprawdzi się jako baza do zup, sosów czy dań marynowanych. Produkt nie zawiera glutenu ani dodatku cukru, co czyni go odpowiednim dla wegetarian i wegan. Dzięki wysokiej zawartości białka i niskiej kaloryczności, pasta z soi TERRASANA stanowi zdrową i pożywną alternatywę dla tradycyjnych kostek bulionowych. Po otwarciu przechowywać w lodówce, by zachować jej świeżość. Spróbuj już dziś i rozkoszuj się intensywnym smakiem Japonii w swoim własnym domu! |