do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Chmura tagów
Kategorie wpisów
Archiwum
nie pon wto śro czw pią sob
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Newsletter
Podaj swój adres e-mail jeżeli chcesz otrzymywać w swojej skrzynce informacje o nowościach i aktualnych promocjach oraz kuponach rabatowych.

Opinie Google

Zobacz opinie i napisz co o nas sądzisz.

Statystyki
Produktów:
1627
Kategorii:
180
Nowości:
14
Promocje:
0

Jajeczne burgery

0

Co zrobić z nadwyżką ugotowanych jaj??? Właśnie jajeczne burgery!!!

SKŁADNIKI:

 

PRZYGOTOWANIE:

Jaja pokroić w kostkę.
Cebulę pokroić w kostkę i przesmażyć na oleju. Zdjąć z patelni cebulę i podsmażyć grzyby pokrojone także w kostkę.

 

Połączyć jajka, cebulę i boczniaki. Następnie dodać bułkę tartą i poszatkowaną natkę pietruszki.

 

Formować małe burgery, obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu.

 

Najpyszniejsze są na ciepło, ale na zimno również smakują wybornie. Można je podać z kiełkami.

Smacznego!

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl