do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci oraz cechy danej kategorii
Kategorie
Dostępność
Nowość
Promocja
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Wpisy na blogu
Komosa ryżowa - quinoa do jakich dań będzie dobra?

Odkąd wzrosła popularność zdrowego odżywiania, coraz więcej powstaje książek kulinarnych zawierających wskazówki i przepisy na zdrowe dania. Część składników do niedawna nie była w ogóle znana w Polsce, a teraz pojawia się w wielu potrawach. Komosa ryżowa, inaczej quinoa właśnie do nich należy.

Kasza jaglana - najciekawsze produkty

Kasza jaglana nie jest niczym nowym. Podobnie jak wiedza o jej właściwościach zdrowotnych. A jednak pomimo świadomości jej walorów, nie każdy po nią sięga. Jednak kasza jaglana to przepisy z tylu różnych kategorii, że wystarczy pokusić się o nieco eksperymentowania, by znaleźć potrawy, które najlepiej wpasują się w gusta kulinarne.

Kardamon - jak stosować, skąd pochodzi?

Intensywny smak o lekko korzennym zapachu, częsty dodatek do herbaty, kawy, bożonarodzeniowych ciasteczek. Kardamon, bo o nim mowa, jest przyprawą, którą znali już Egipcjanie. Obecnie najwięcej kardamonu wykorzystuje się w krajach arabskich. W Europie prym pod tym względem wiodą Szwedzi i Norwegowie. Kardamon, jak go stosować i dlaczego warto?

Suplementy diety - czy warto?

Popularne, łatwo dostępne, o cudownych właściwościach. Suplementy diety znajdziemy nie tylko w aptekach, ale w większości sklepów. Reklamy zewsząd nas atakują, że przyjmowanie suplementów jest niezbędne, jeśli chcemy zachować zdrowie. Czy faktycznie mają aż tak dobry wpływ na nas? Czym są suplementy diety i kiedy rzeczywiście warto po nie sięgnąć?

Chmura tagów

Tagatoza

Tagatoza to jeszcze mało popularny zamiennik cukru. Obecnie częściej jest wykorzystywana na skalę przemysłową niż przez pojedynczego konsumenta. Jednak dzięki wielu zaletom zyskuje coraz szersze grono zwolenników.
Przede wszystkim posiada trzykrotnie mniej kalorii niż tradycyjny cukier, a smakuje tak samo. Bardzo pozytywnie wpływa również na naturalną florę bakteryjną przewodu pokarmowego. W przeciwieństwie do "zwykłego" cukru, tagatoza nie jest pożywką dla bakterii obecnych w jamie ustnej, dlatego nie powoduje próchnicy. Posiada także niski indeks glikemiczny.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl