

Kefir 0,4 l Klimeko

Opis produktu
Kefir 0,4 l Klimeko
Powstaje w wyniku ukwaszenia mleka 2% przy użyciu tzw. „grzybków kefirowych", zawierających mikroorganizmy zdolne do przeprowadzenia fermentacji mlekowej oraz drożdże kefirowe.
Wartość energetyczna: 223 kJ/53kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 4,1 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,10 g*
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Dostępne opakowanie: Butelka (HDPE) 400 g
Składniki:
mleko, mikroflora grzybków kefirowych
Pojemność: 400ml
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w lodówce.
Producent: Klimeko Sp. z o.o. s.k., Dionizów 2, 98-220 Zduńska Wola
Cechy produktu
Tylko do odbioru os. | Tak |