

Krem migdałowy z cukrem kokosowym BIO 250gRapunzel

Opis produktu
Krem migdałowy z cukrem kokosowym BIO 250g Rapunzel
Ekologiczny krem migdałowy z cukrem kokosowym. Warstwa oleju na wierzchu nie świadczy o złej jakości. Przed spożyciem dokładnie wymieszać.
Składniki:
migdały* (81%), cukier kokosowy* (18%), sól morska, wanilia Bourbon*, cynamon cejloński* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Waga netto: 250g
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 2464 kJ / 595 kcal
Tłuszcz: 46 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 12 g
Białko: 19 g
Sól: 0,48 g
Informacja alergenna:
Może zawierać orzeszki ziemne, soję, mleko (łącznie z laktozą), orzechy, sezam oraz łubin.
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Certyfikat: BIO
Producent: RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Kraj Producenta: Niemcy
Tworzywo op. jednostkowego: Szkło
Dystrybutor: Bio Planet S.A., Wilkowa Wieś 7, 05-084 Leszno k. Warszawy