

Makaron z czerwonej soczewicy bezglutenowy BIO300g

Opis produktu
Makaron z czerwonej soczewicy bezglutenowy BIO 300g
Składniki:
mąka z czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa netto: 300g
Opis:
Bezglutenowy makaron wegański.
Sposób przygotowania:
Gotować około 8 minut.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1453 kJ / 343 kcal
Tłuszcz: 1,70 g;
w tym kwasy nasycone: 0,30 g;
Węglowodany: 56 g;
w tym cukry: 2,20 g;
Białko: 23 g;
Sól: <0,01 g
Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Kraj producenta: Niemcy
Kraj pochodzenia składników: Turcja
Certyfikat: BIO
Cechy produktu
Art. bezglutenowy | Tak |