

Miso Hatcho BIO 300g Clearspring

Opis produktu
Miso Hatcho BIO 300g Clearspring
Pasta ze sfermentowanych ziaren soi, o bogatym pełnym smaku. Używać zamiast soli ( 1 łyzeczka na 1 kubek płynu) do zup, sosów, unikać gotowania. Produkt niepasteryzowany.
Składniki:
Całe ziarna soi* (65%), woda, sól morska, prażona mąka jęczmienna flour*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.
Waga netto: 300g
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temp. Poniżej 15 st. C. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Pod wpływem powietrza może pojawić się nieszkodliwy nalot, który należy usunąć.
Alergeny: gluten, soja
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna (kJ/kcal): 895 kJ/ 214 kcal
Białko (g): 23,3
Węglowodany (g): 12,7
W tym cukry (g): 1,8
Tłuszcz (g): 10,4
W tym kwasy tłuszczowe nasycone (g): 2,12
Błonnik pokarmowy (g): 6
Sól (g): 10,75
Kraj pochodzenia: Wielka Brytania
Certyfikat: BIO
Produkt odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Produkt bez cukru.
Dystrybutor: Eko-Wital Sp. Z O.O. ul. Staniewicka 5, 03-310 Warszawa