do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Dostawa

Paczkomat: 8,60 zł. - darmowa od 200 zł.

Kurier: 15,00 zł - darmowa od 250 zł.

Wpisy na blogu
Jak uprażyć sezam?

Sezam kojarzy się głównie z daniami azjatyckimi, którym nadaje lekko orzechowy aromat. Sezam jest najważniejszym składnikiem pasty tahini, którą dodaje się do popularnej chałwy i humusu. Jednak warto go docenić nie tylko ze względu na walory smakowe. Jego bogaty skład sprawia, że wybierając sezam, wspieramy nasze zdrowie.

Do czego używamy szafranu? Zastosowanie szafranu w kuchni

Szafran jest jedną z tych przypraw, która dzisiaj w wielu kuchniach jest wciąż niedoceniana. Doda jedzeniu specyficznego aromatu, ale nie jest to jedyne, za co się ceni szafran. Był stosowany już przez Greków i Sumerów, i to nie tylko do gotowania. Poza walorami smakowymi zwracali uwagę na liczne właściwości lecznicze. Kiedy i do czego używamy szafranu, żeby czerpać jak najwięcej korzyści?

Czym są kosmetyki hipoalergiczne i co je cechuje?

Skóra niemowlaków, alergików i posiadaczy cery ze skłonnością do podrażnień, nie może być pielęgnowana z użyciem zwykłych preparatów. Kosmetyki zawierające konserwanty, substancje zapachowe, czy barwniki mogą wywołać podrażnienia, dyskomfort. Z myślą o osobach, które szczególnie muszą uważać, powstały kosmetyki hipoalergiczne.

Czy masło orzechowe tuczy?

Obecność orzechów w diecie zdaniem dietetyków jest obowiązkowa. Mają wiele cennych składników odżywczych i poprawiają pracę mózgu. Osoby, które lubią orzechy i słodycze, chętnie sięgają po masło orzechowe. Jednak mówi się o jego kaloryczności, a to kłóci się z dbałością o smukłą sylwetkę. Ale czy jest to prawdą, czy masło orzechowe tuczy?

Chmura tagów

Ecomil

Znaleziono produktów: 20

Ecomil

Nutriops, pierwsza europejska firma, która wprowadziła na rynek mleko z migdałów zarówno w postaci sproszkowanej, jak i płynnej w opakowaniach Tetra Brik.

Technologia dla zdrowia

            Założona w 1991 roku firma Nutriops postawiła sobie za cel udoskonalenie receptury mleka migdałowego, tradycyjnego napoju Hiszpanów, który zazwyczaj przygotowywany jest poprzez podgrzanie na patelni zmielonych migdałów wymieszanych z wodą. Założyciele Nutriops stworzyli innowacyjny proces pozwalający na suszenie pasty z migdałów w taki sposób, by po dodaniu do niej ciepłej lub zimnej wody, łatwo rozpuszczała się w gotowe mleko migdałowe. Produkt trafił do sklepów z ziołami i zdrową żywnością.

            Piorunujący sukces mleka migdałowego zdefiniował wartości marki EcoMil, która postawiła na produkty ekologiczne, wolne od laktozy, zdrowe i odżywcze. Mleko z migdałów EcoMil stało się alternatywą dla mleka krowiego oraz odpowiedzią na specyficzne wymogi diet wegetariańskich oraz wegańskich.

            Drugim filarem sukcesu Nutriops stał się pionierski produkt, bezpośrednio gotowe do picia mleko migdałowe w opakowaniach Tetra Brik, zapewniających mu długi okres przydatności do spożycia.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl