do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Dostawa

Paczkomat: 8,60 zł. - darmowa od 200 zł.

Kurier: 15,00 zł - darmowa od 250 zł.

Wpisy na blogu
Jak jeść tofu? – najciekawsze przepisy tofu

Coraz więcej osób odchodzi od jedzenia mięsa lub ogranicza jego spożycie. Brak białka może nieść za sobą negatywne konsekwencje. Aby ich uniknąć, trzeba szukać zastępczego, roślinnego, źródła białka, które dostarczy cennych aminokwasów. Jednym z podstawowych produktów, po które sięgają wegetarianie, jest tofu. Dlaczego?

Ocet jabłkowy na odchudzanie – czy może być skuteczny?

Każdy marzy o pięknej sylwetce, a co za tym idzie, wciąż poszukuje się nowych metod na odchudzanie. Równocześnie kładzie się nacisk na to, by minimalizować ilość syntetycznych składników w diecie. Szuka się więc inspiracji w naturze, a jednym z produktów, na który zwraca się uwagę, jest ocet jabłkowy.

Jak uprażyć sezam?

Sezam kojarzy się głównie z daniami azjatyckimi, którym nadaje lekko orzechowy aromat. Sezam jest najważniejszym składnikiem pasty tahini, którą dodaje się do popularnej chałwy i humusu. Jednak warto go docenić nie tylko ze względu na walory smakowe. Jego bogaty skład sprawia, że wybierając sezam, wspieramy nasze zdrowie.

Do czego używamy szafranu? Zastosowanie szafranu w kuchni

Szafran jest jedną z tych przypraw, która dzisiaj w wielu kuchniach jest wciąż niedoceniana. Doda jedzeniu specyficznego aromatu, ale nie jest to jedyne, za co się ceni szafran. Był stosowany już przez Greków i Sumerów, i to nie tylko do gotowania. Poza walorami smakowymi zwracali uwagę na liczne właściwości lecznicze. Kiedy i do czego używamy szafranu, żeby czerpać jak najwięcej korzyści?

Chmura tagów

Zakwasownia

Zakwasownia – zdrowie, radość i rodzina

Zakwasowania to projekt, który powstał poniekąd z konieczności, gdyż jego korzenie sięgają trudnego czasu dochodzenia do zdrowia po chorobie. Szybko jednak stał się sposobem na dobre życie nie tylko dla nas, ale i dla rodziny oraz przyjaciół.

Jesteśmy tym, co jemy

            Jesteśmy tym, co jemy, ale znaczenie tych słów pozwoliła założycielom uzmysłowić sobie dopiero choroba. To w jej wyniku postanowili dokonać na nowo ewaluacji swojego życia i zdecydowali, ze pogoń za pieniędzmi w korporacji nie była czymś, co dawałoby nam poczucie samorealizacji. Zaryzykowaliśmy i ze sposobu na odzyskanie zdrowia uczyniliśmy sposób na życie i sposób na dzielenie się tak naszym życiem, jak i zdrowiem. Zakwasownia z poszukiwań metod na zdrowe bycie we współczesnym świecie przekształciła się w biznes. Zakwasownia wyciąga dłoń do wszystkich, którzy chcą zdrowo się odżywiać, poprawić budowę swojego organizmu oraz zadbać o swoich najbliższych, którzy też przecież żyją w tym toksycznym świecie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl