Przeciery

Moda na ekologiczne jedzenie coraz bardziej opanowuje świat. Nie ma co się dziwić, ponieważ naturalne przeciery są o wiele zdrowsze i pełniejsze wartościowych składników od tych, które zawierają chemiczne środki konserwujące i inne szkodliwe substancje, np. cukier. Ekologiczny ketchup, wyprodukowany wyłącznie z pomidorów, cebuli, czosnku, a także octu jabłkowego oraz oleju kokosowego smakuje lepiej niż tradycyjny ketchup. Ekologiczne przeciery znajdują szerokie zastosowanie w kuchni, np. do wzbogacania dań na słono, a także słodko.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 30 % bezglutenowy BIO 200 g - BIO FOOD
    11,77 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Przecier pomidorowy bezglutenowy BIO 500 ml - BIO FOOD
    10,49 zł
    |
na stronę