Przeciery
Moda na ekologiczne jedzenie coraz bardziej opanowuje świat. Nie ma co się dziwić, ponieważ naturalne przeciery są o wiele zdrowsze i pełniejsze wartościowych składników od tych, które zawierają chemiczne środki konserwujące i inne szkodliwe substancje, np. cukier. Ekologiczny ketchup, wyprodukowany wyłącznie z pomidorów, cebuli, czosnku, a także octu jabłkowego oraz oleju kokosowego smakuje lepiej niż tradycyjny ketchup. Ekologiczne przeciery znajdują szerokie zastosowanie w kuchni, np. do wzbogacania dań na słono, a także słodko.
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów daktylowych) BIO 350 g - ALCE NERO12,33 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata (z pomidorów żółtych) BIO 350 g - ALCE NERO12,33 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata BIO (3 x 200 g) 600 g - ALCE NERO14,39 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuSos pomidorowy z borowikami BIO 200 g - ALCE NERO18,45 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuSos pomidorowy z chili arrabbiata BIO 350 g - ALCE NERO12,43 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuSos pomidorowy z warzywami (verdure) BIO 350 g - ALCE NERO16,41 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)
- Bez glutenuSos warzywny ratatouille (ortolana) BIO 350 g - ALCE NERO17,95 zł|Producent: ALCE NERO (włoskie produkty)