Przeciery

Moda na ekologiczne jedzenie coraz bardziej opanowuje świat. Nie ma co się dziwić, ponieważ naturalne przeciery są o wiele zdrowsze i pełniejsze wartościowych składników od tych, które zawierają chemiczne środki konserwujące i inne szkodliwe substancje, np. cukier. Ekologiczny ketchup, wyprodukowany wyłącznie z pomidorów, cebuli, czosnku, a także octu jabłkowego oraz oleju kokosowego smakuje lepiej niż tradycyjny ketchup. Ekologiczne przeciery znajdują szerokie zastosowanie w kuchni, np. do wzbogacania dań na słono, a także słodko.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos do taco pikantny bezglutenowy BIO 220 g - AMAIZIN
    11,67 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos do taco łagodny bezglutenowy BIO 220 g - AMAIZIN
    11,67 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Sos salsa pikantny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    9,87 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Sos salsa łagodny bezglutenowy BIO 260 g - AMAIZIN
    11,99 zł
    |
na stronę