do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Dostawa

Paczkomat: 8,60 zł. - darmowa od 200 zł.

Kurier: 15,00 zł - darmowa od 250 zł.

Wpisy na blogu
Jak jeść tofu? – najciekawsze przepisy tofu

Coraz więcej osób odchodzi od jedzenia mięsa lub ogranicza jego spożycie. Brak białka może nieść za sobą negatywne konsekwencje. Aby ich uniknąć, trzeba szukać zastępczego, roślinnego, źródła białka, które dostarczy cennych aminokwasów. Jednym z podstawowych produktów, po które sięgają wegetarianie, jest tofu. Dlaczego?

Ocet jabłkowy na odchudzanie – czy może być skuteczny?

Każdy marzy o pięknej sylwetce, a co za tym idzie, wciąż poszukuje się nowych metod na odchudzanie. Równocześnie kładzie się nacisk na to, by minimalizować ilość syntetycznych składników w diecie. Szuka się więc inspiracji w naturze, a jednym z produktów, na który zwraca się uwagę, jest ocet jabłkowy.

Jak uprażyć sezam?

Sezam kojarzy się głównie z daniami azjatyckimi, którym nadaje lekko orzechowy aromat. Sezam jest najważniejszym składnikiem pasty tahini, którą dodaje się do popularnej chałwy i humusu. Jednak warto go docenić nie tylko ze względu na walory smakowe. Jego bogaty skład sprawia, że wybierając sezam, wspieramy nasze zdrowie.

Do czego używamy szafranu? Zastosowanie szafranu w kuchni

Szafran jest jedną z tych przypraw, która dzisiaj w wielu kuchniach jest wciąż niedoceniana. Doda jedzeniu specyficznego aromatu, ale nie jest to jedyne, za co się ceni szafran. Był stosowany już przez Greków i Sumerów, i to nie tylko do gotowania. Poza walorami smakowymi zwracali uwagę na liczne właściwości lecznicze. Kiedy i do czego używamy szafranu, żeby czerpać jak najwięcej korzyści?

Chmura tagów

Warzywa konserwowe

Jeśli jednym z Twoich priorytetów jest zdrowe odżywianie się, z całą pewnością zwracasz uwagę na warunki produkcji jedzenia, które spożywasz. Dlatego też byś mógł jeść zdrowo, oferujemy w naszym sklepie wysokiej jakości ekologicznie produkowane warzywa konserwowe. Różnią się one od tych pochodzących z przemysłowej produkcji tym, że na etapie uprawy nie mają styczności z pestycydami bądź sztucznymi nawozami. W ten sposób są zdrowsze i bezpieczniejsze dla organizmu człowieka, a także ich smak jest naturalniejszy.

  • nowość
Kapary marynowane BIO 150g Kapary marynowane BIO 150g
Producent: La Selva
Cena: 12,50 zł
szt.
zobacz więcej
Czarny czosnek BIO 50g Juleko Czarny czosnek BIO 50g Juleko
Producent: Juleko
Cena: 34,00 zł
szt.
zobacz więcej
Borowik smażony na maśle 280g Bruspol Borowik smażony na maśle 280g Bruspol
Producent: Bruspol
Cena: 9,50 zł
zobacz więcej
Pomidory w kawałkach BIO 400g Pomidory w kawałkach BIO 400g
Producent: Manfuso
Cena: 4,20 zł
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl