do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Producenci oraz cechy danej kategorii
Producent
Art. bezglutenowy
Tylko do odbioru os.
Bez cukru
Bez laktozy
Na wagę
Nowość
Promocja
Produkt dnia
Herbata hibiskus 50g EKO
Herbata hibiskus 50g EKO
4,27 zł
szt.
Sok z miąższem z Aceroli 100% 250 ml
Sok z miąższem z Aceroli 100% 250 ml
15,00 zł
Wpisy na blogu
Catuaba - eko-afrodyzjak?

Wśród produktów spożywczych, które stanowią nowość, a jednocześnie bardzo szybko zyskują na popularności, jest catuaba. Jest to nazwa ogólna dla mieszanek, które pozyskuje się z drzew Trichilla catigua i także Erythroxylum vaccinifolium. Zrobiony z ich udziałem napar, czasem nazywa się herbatą, choć wcale nią nie jest. Kiedy warto sięgnąć po ten napój?

Miód nawłociowy - krótka charakterystyka

Słyszeliście o miodzie nawłociowym? Jest dość rzadko spotykanym miodem. Powstaje z nektaru kwiatów nawłoci. Charakteryzuje się słodkim smakiem choć wyczuć w nim można kwaskowo - gorzką nutkę. Szybko krystalizuje i tworzy delikatną, kremową konsystencję łatwą do rozsmarowania. Miód nawłociowy cechuje się wysokimi właściwościami antybiotycznymi i ma bardzo korzystny wpływ na ludzki organizm.

Ryż czerwony - nowość na naszych stołach

Ryż jest jednym z tych rodzajów zbóż, które spożywa się w niemal wszystkich regionach świata. Jest w różnych odmianach, a każda z nich wyróżnia się pod względem smaku i wartości odżywczych. W polskiej kuchni najbardziej popularny jest ryż biały, ale jakby dokładniej przyjrzeć się rodzajom ryżu, jakie można kupić w sklepach, barwne ziarenka są dla naszego zdrowia cenniejsze. Jedną z odmian, w które warto zaopatrzyć swoją kuchnię jest ryż czerwony. Czym się wyróżnia?

Jagoda Acai - pochodzenie, właściwości i pozyskiwanie

Prozdrowotny tryb życia odgrywa coraz większą rolę. Z tego względu ludzie szukają kolejnych produktów spożywczych, zawierających jak najwięcej składników odżywczych. Jednym z owoców, które przez wzgląd na swoje walory smakowe i skład cieszą się rosnącą popularnością, są jagody Acai.

Chmura tagów

Budynie, kisiele ekologiczne

Budynie ekologiczne i kisiele ekologiczne to w przeciwieństwie do sklepowej, przetworzonej żywności, nie tylko smaczny, ale także zdrowy deser. Produkowane w stu procentach na bazie naturalnych składników budynie i kisiele bio nie zawierają szkodliwych dla zdrowia barwników i konserwantów ani ogromnych ilości cukru. Nie powodują otyłości ani nie przyczyniają się do rozwoju cukrzycy, są źródłem cennych witamin i minerałów zawartych w owocach. Dostępne w wielu smakach z powodzeniem zastąpią niezdrowe i kaloryczne słodycze.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Click Shop | Hosting home.pl