do kasy suma: 0,00 zł
wyszukiwarka zaawansowana
Rabat

Jako powitanie po zarejestrowaniu, nowy klient otrzymuje 5% rabat na koszt pierwszego zamówienia, bez względu na jego wartość. Rabaty są sumowane, czyli np. pierwszy zakup powyżej 250 zł. z rejestracją, umożliwia uzyskanie sumarycznego rabatu w wysokości 10%.

Dostawa

Paczkomat: 8,60 zł. - darmowa od 200 zł.

Kurier: 15,00 zł - darmowa od 250 zł.

Wpisy na blogu
Chelat magnezu – czym jest i jak działa?

Dieta większości z nas zawiera magnez, jednak jego ilość jest niewystarczająca, co z czasem skutkuje niedoborami. Zbyt mała ilość tego pierwiastka prowadzi do wystąpienia wielu poważnych chorób. W czołówce znajdują się choroby serca, cukrzyca, astma, a nawet depresja. Często pojawiają się też skurcze i bóle mięśni. Dlatego też suplementacja magnezu jest wskazana dla niemal każdej osoby. Sprawę komplikuje fakt, że magnez może przybierać różną formę, nie zawsze w równym stopniu przyswajalną. Od pewnego czasu popularny jest chelat magnezu. Czy to właśnie on stanowi najlepszy wybór?

Smażenie na oliwie – czy oliwa jest dobra do smażenia?

Niektóre produkty spożywcze są cenione i odradzane jednocześnie. Tak jest z oliwą z oliwek. Podkreśla się jej prozdrowotne właściwości, zawartość licznych witamin i nienasyconych kwasów tłuszczowych. Z drugiej strony smażenie na oliwie uważa się za szkodliwe. Czy tak jest w rzeczywistości?

Komosa ryżowa - quinoa do jakich dań będzie dobra?

Odkąd wzrosła popularność zdrowego odżywiania, coraz więcej powstaje książek kulinarnych zawierających wskazówki i przepisy na zdrowe dania. Część składników do niedawna nie była w ogóle znana w Polsce, a teraz pojawia się w wielu potrawach. Komosa ryżowa, inaczej quinoa właśnie do nich należy.

Chmura tagów

Pozostałe substancje słodzące

Wielu z nas nie wyobraża sobie porannej kawy, czy herbaty bez dużej ilości cukru. Jest to dla nas nie tylko źródło energii, lecz również sposób na polepszenie swojego nastroju. Niestety, może prowadzić to do wielu chorób, a w szczególności do problemów skórnych. Nasza cera w niedługim czasie stanie się ziemista, z niedoskonałościami, a pod oczyma pojawią się ciemne worki. Cukier, który znamy, wyrządza nam więc więcej szkody, niż niesie pożytku. Całe szczęście nie musimy z niego rezygnować, bowiem pozostałe substancje słodzące, takie jak melasa, czy lucama, są zupełnie ekologiczne. Dzięki naturalnemu składowi sprawią, że nasze życie stanie się słodsze, bez szkodliwego wpływu na nasze zdrowie.

Cukier waniliowy BIO 20 g Cukier waniliowy BIO 20 g
Producent: Amylon
Cena: 3,83 zł
szt.
zobacz więcej
Cukier brzozowy ksylitol 500g Denver Food Cukier brzozowy ksylitol 500g Denver Food
Producent: Denver Food
Cena: 19,89 zł
zobacz więcej
Cukier z agawy BIO 250g Viands Cukier z agawy BIO 250g Viands
Producent: Viands
Cena: 12,25 zł
zobacz więcej
Cukier żelujący 2:1 bezglutenowy BIO 500g Cukier żelujący 2:1 bezglutenowy BIO 500g
Producent: Biovegan
Cena: 11,50 zł
zobacz więcej
Karob Melasa 370g - Bakra Karob Melasa 370g - Bakra
Producent: Bakra
Cena: 16,95 zł
szt.
zobacz więcej
Lucerna w proszku BIO 100g Diet Food Lucerna w proszku BIO 100g Diet Food
Producent: Diet Food
Cena: 18,00 zł
zobacz więcej
Lucuma sproszkowana BIO 200g Bio Planet Lucuma sproszkowana BIO 200g Bio Planet
Producent: Bio Planet
Cena: 25,85 zł
zobacz więcej
Melasa z trzciny cukrowej BIO 450g Horizon Melasa z trzciny cukrowej BIO 450g Horizon
Producent: Horizon
Cena: 13,61 zł
zobacz więcej
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl