Ziarna bezglutenowe

Dlaczego warto spożywać ziarna bezglutenowe? Przyczyniają się do spadku wagi, mają działanie odkwaszające organizm i są źródłem wielu witamin. Mogą być elementem ekologicznej kuchni osób nietolerujących glutenu jak i dla tych, które z własnej woli chcą zmienić swoją codzienną dietę. Do bezglutenowych ziaren wykorzystywanych w popularnym kaszotto należy gryka czy ekologiczny owies, ale w kuchni może królować również soczewica, ciecierzyca lub kukurydza. Ziarna te można spożywać nie tylko w całości, ale również w formie przetworzonej, czyli pod postacią mąki.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ciecierzyca bezglutenowa BIO 1 kg - THE PLANET
    18,52 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka adzuki BIO 1 kg - THE PLANET
    26,82 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka adzuki BIO 400 g - THE PLANET
    12,19 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka biała jaś BIO 400 g - THE PLANET
    12,56 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka czarna BIO 500 g - THE PLANET
    11,46 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 1 kg - THE PLANET
    21,95 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasolka mung BIO 500 g - THE PLANET
    12,43 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Groch żółty BIO 500 g - THE PLANET
    9,63 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Bez cukru
    Mix strączkowych BIO 400 g - THE PLANET
    11,58 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soczewica brązowa BIO 500 g - THE PLANET
    10,97 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soczewica czarna beluga BIO 1 kg - THE PLANET
    31,94 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Bez cukru
    Soczewica czarna beluga BIO 500 g - THE PLANET
    17,06 zł
    |
Strona
na stronę