Makarony
Makarony bio są, w przeciwieństwie do tych powszechnie dostępnych, doskonałe dla osób, które podejmują się przestrzegania określonej diety. Charakteryzuje je bogactwo minerałów i mikroelementów, dopasowane do określonej grupy konsumentów. Wśród najpopularniejszych odmian makaronów bio są produkty bezglutenowe (wpływające korzystnie na osoby, które mają problem z przyswajaniem tego składnika diety) i pełnoziarniste. Zaletą tych ostatnich jest zawarta w nich pełna gama witamin, tak niezbędnych w utrzymaniu określonej diety.
- Bez cukruMakaron (2-jajeczny) krajanka cienka BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)6,57 zł|Producent: BARTOLINI (makarony)
- Bez cukruMakaron (orkiszowy kolorowy) jeżyki BIO 250 g - NIRO14,26 zł|Producent: NIRO (makarony orkiszowe)
- Bez cukruMakaron (orkiszowy razowy trójkolorowy) muszelki BIO 400 g - NIRO14,26 zł|Producent: NIRO (makarony orkiszowe)
- Bez cukruMakaron (orkiszowy razowy) spaghetti BIO 400 g - NIRO14,26 zł|Producent: NIRO (makarony orkiszowe)
- Bez cukruMakaron (orkiszowy razowy) spirelli BIO 400 g - NIRO14,26 zł|Producent: NIRO (makarony orkiszowe)