Pozostałe płatki i musli

Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.

  1. Kulki o smaku czekoladowym BIO 500 g - BIOMINKI
    18,05 zł
    |
  2. Płatki kukurydziane w miodzie BIO 300 g - BIOMINKI
    15,84 zł
    |
  3. Płatki kukurydziane w miodzie BIO 500 g - BIOMINKI
    24,01 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Płatki kukurydziano-kakaowe BIO 300 g - BIOMINKI
    12,19 zł
    |
na stronę