Pozostałe płatki i musli
Popularne musli jest mieszanką płatków owsianych z płatkami z innych zbóż. Do smaku dodawane są zazwyczaj orzechy, pestki, ziarna i suszone owoce. Musli najczęściej je się z mlekiem lub jogurtem. Można je podawać także ze świeżymi owocami. Są jednak inne płatki i musli. Przygotowuje się je z mniej popularnych zbóż, takich jak: granola, jaglanka czy gryka. Te inne niż pozostałe płatki i musli, są tak samo zdrowe i pożywne, a przede wszystkim bardzo ekologiczne, nie zawierają GMO. Granola jest dedykowana osobom będącym na diecie odchudzającej. Musli jaglane jest polecane dla osób stosujących dietę bezglutenową, podobnie jak gryka. Wszystkie wersje musli smakują wyjątkowo i czynią śniadanie niepowtarzalnym.
- Crunchy owocowe BIO 250 g - BIO PLANET11,81 zł|Producent: BIO PLANET - seria RÓŻOWA (płatki, otręby, musli)
- Bez glutenuCrunchy owsiane waniliowe bezglutenowe BIO 325 g - BAUCK HOF19,24 zł|Producent: BAUCK HOF (mieszanki do wypieków)
- Bez glutenuBez cukruGranola figa z kokosem bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 60 g - PAPAGRIN7,31 zł|Producent: PAPAGRIN (granole)
- Bez glutenuGranola jabłko - cynamon bezglutenowa BIO 350 g - TURTLE29,49 zł|Producent: TURTLE (owsianki, płatki)
- Bez glutenuBez cukruGranola z goji bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 320 g - PAPAGRIN23,67 zł|Producent: PAPAGRIN (granole)
- Bez glutenuBez cukruGranola z kakao bez dodatku cukrów bezglutenowa BIO 320 g - PAPAGRIN23,67 zł|Producent: PAPAGRIN (granole)