Przeciery
Moda na ekologiczne jedzenie coraz bardziej opanowuje świat. Nie ma co się dziwić, ponieważ naturalne przeciery są o wiele zdrowsze i pełniejsze wartościowych składników od tych, które zawierają chemiczne środki konserwujące i inne szkodliwe substancje, np. cukier. Ekologiczny ketchup, wyprodukowany wyłącznie z pomidorów, cebuli, czosnku, a także octu jabłkowego oraz oleju kokosowego smakuje lepiej niż tradycyjny ketchup. Ekologiczne przeciery znajdują szerokie zastosowanie w kuchni, np. do wzbogacania dań na słono, a także słodko.
- Bez glutenuSos bolognese wegański bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE14,29 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuSos bolognese z soczewicą BIO 340 ml - ZWERGENWIESE14,29 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuSos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE14,48 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuSos pomidorowy papaya - chili (pikantny) bezglutenowy BIO 350 g - ZWERGENWIESE14,29 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE14,29 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)
- Bez glutenuSos pomidorowy z ricottą bezglutenowy BIO 350 g - ZWERGENWIESE14,29 zł|Producent: ZWERGENWIESE (pasty, musy, sosy)