Przeciery

Moda na ekologiczne jedzenie coraz bardziej opanowuje świat. Nie ma co się dziwić, ponieważ naturalne przeciery są o wiele zdrowsze i pełniejsze wartościowych składników od tych, które zawierają chemiczne środki konserwujące i inne szkodliwe substancje, np. cukier. Ekologiczny ketchup, wyprodukowany wyłącznie z pomidorów, cebuli, czosnku, a także octu jabłkowego oraz oleju kokosowego smakuje lepiej niż tradycyjny ketchup. Ekologiczne przeciery znajdują szerokie zastosowanie w kuchni, np. do wzbogacania dań na słono, a także słodko.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 130 g - ZWERGENWIESE
    7,56 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat pomidorowy 22 % bezglutenowy BIO 200 g - ZWERGENWIESE
    9,93 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Sos bolognese wegański bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    13,99 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Sos bolognese z soczewicą BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    13,99 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    14,17 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Sos pomidorowy papaya - chili (pikantny) bezglutenowy BIO 350 g - ZWERGENWIESE
    13,99 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    13,99 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Sos pomidorowy z ricottą bezglutenowy BIO 350 g - ZWERGENWIESE
    13,99 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Sos z żółtych pomidorów z kurkumą bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    8,78 zł
    |
na stronę