Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Koncentrat grzybowy 180 g - SKWIERAWSKI STEFAN
    14,03 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Żurawina błotna z cukrem 200 g - SKWIERAWSKI STEFAN
    9,87 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Żurawina całe owoce w soku żurawinowym słodzone fruktozą 360 g - SKWIERAWSKI STEFAN
    21,83 zł
    |
na stronę