Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Agrest 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    15,18 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Ananas kawałki w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    12,99 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Ananas kawałki w soku własnym BIO 3 kg (1,65 kg) (PUSZKA) - HORECA
    103,62 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Aronia 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    17,86 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bioallo marynata - grzyby boczniak w delikatnej zalewie BIO 180 g - ORGANICHOUSE
    20,30 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - BATOM
    29,57 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Borówka amerykańska 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW
    23,72 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Borówka do mięs, serów i deserów BIO 200 g - RUNOLAND
    10,97 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Borówka z jabłkiem 310 g - KROKUS
    19,88 zł
    |
  10. Bez glutenu
    Bez cukru
    Brzoskwinie bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    16,33 zł
    |
  11. Bez glutenu
    Brzoskwinie plastry w lekkim syropie BIO 350 g (190 g) (SŁOIK) - AARTS
    14,26 zł
    |
  12. Bez glutenu
    Buraczki marynowane kulki 470 g (300 g) - KROKUS
    11,46 zł
    |
Strona
na stronę