Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuKonfitura z owoców dzikiej róży BIO 180 g - DARY NATURY16,64 zł|Producent: DARY NATURY - inne BIO
- Bez glutenuBez cukruMusztarda dla dzieci miodowa z jabłkiem BIO 200 g - DARY NATURY8,78 zł|Producent: DARY NATURY - inne BIO