Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata BIO 425 g (420 ml) - LA SELVA11,77 zł|Producent: LA SELVA (passata, pesto)
- Bez glutenuBez cukruSos pomidorowy passata BIO 690 g (685 ml) - LA SELVA15,92 zł|Producent: LA SELVA (passata, pesto)