Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruKapary marynowane BIO 100 g (65 g) - CAMPOMAR NATURE16,01 zł|Producent: CAMPOMAR NATURE (oliwki, oliwa, kapary, miód)
- Bez glutenuBez cukruKapary owoce (jabłuszka kaparowe) marynowane BIO 370 g (180 g) - CAMPOMAR NATURE19,13 zł|Producent: CAMPOMAR NATURE (oliwki, oliwa, kapary, miód)
- Bez glutenuBez cukruOliwki zielone bez pestki BIO 350 g - CAMPOMAR NATURE11,83 zł|Producent: CAMPOMAR NATURE (oliwki, oliwa, kapary, miód)
- Bez glutenuBez cukruPapryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE11,47 zł|Producent: CAMPOMAR NATURE (oliwki, oliwa, kapary, miód)