Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary marynowane BIO 100 g (65 g) - CAMPOMAR NATURE
    16,01 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapary owoce (jabłuszka kaparowe) marynowane BIO 370 g (180 g) - CAMPOMAR NATURE
    19,13 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Oliwki zielone bez pestki BIO 350 g - CAMPOMAR NATURE
    11,83 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Papryka jalapeno zielona krojona w zalewie BIO 350 g (130 g) - CAMPOMAR NATURE
    11,47 zł
    |
na stronę