Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 240 g - AGRISICILIA
    14,39 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Marmolada z cytryn z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Marmolada z czerwonych pomarańczy BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Marmolada z mandarynek sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Marmolada z pomarańczy sycylijskich BIO 240 g - AGRISICILIA
    14,39 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Marmolada z pomarańczy sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Marmolada z pomarańczy z imbirem BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
  9. Bez glutenu
    Marmolada z różowych grejpfrutów sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
    18,76 zł
    |
na stronę