Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360 g - AGRISICILIA
Marmolada z cytryn sycylijskich BIO 360g! Produkowana przez AGRISICILIA we Włoszech. Składniki: cukier trzcinowy*, cytryny "Limone di Siracusa I.G.P." ze skórką*. Pasteryzowany. Wartość energetyczna: 1033 kJ / 243 kcal, bez tłuszczu i soli. Doskonała cena! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, cytryny "Limone di Siracusa I.G.P." ze skórką*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1033 kJ / 243 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 58 g
Białko: 0,3 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 stopni Celsjusza i spożyć w ciągu 14 dni.
Dodatkowe informacje
| EAN | 8034034861681 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.560000 |
| Producent | AGRISICILIA (marmolady, krem pistacjowy) |
| Adres producenta | Agrisicilia s.p.a., c.da vignale 7, 95032 belpasso |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 360 |
| Kraj pochodzenia składników | Włochy |