Przetwory bezglutenowe
Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.
- Bez glutenuBez cukruTruskawki i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS21,02 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruUmeboshi (morele japońskie kiszone) 250 g - TERRASANA40,58 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruUmeboshi (morele japońskie kiszone) BIO 150 g - TERRASANA44,49 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruWiśnie i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS17,62 zł|Producent: KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)
- Bez glutenuBez cukruŚliwka węgierka bez dodatku cukru BIO 270 g - SAD DANKÓW22,64 zł|Producent: SAD DANKÓW (przetwory owocowe)