Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu z konopi 250 g - NATURAVENA
    13,59 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu z lubczykiem 250 g - NATURAVENA
    11,53 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Tofu z ziołami 250 g - NATURAVENA
    11,53 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Truskawki i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    21,02 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) 250 g - TERRASANA
    40,58 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Bez cukru
    Umeboshi (morele japońskie kiszone) BIO 150 g - TERRASANA
    44,49 zł
    |
  7. Bez glutenu
    Bez cukru
    Wiśnie i jabłka bez dodatku cukru 310 g - KROKUS
    17,62 zł
    |
  8. Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwka węgierka bez dodatku cukru BIO 270 g - SAD DANKÓW
    22,64 zł
    |
Strona
na stronę