Przetwory bezglutenowe

Przetwory to jeden z najważniejszych składników polskiej kuchni. Jesienią i zimą, kiedy dostęp do świeżych owoców jest mocno ograniczony, pozwalają cieszyć się ich smakiem i zdrowotnymi właściwościami. Ekologiczne przetwory bezglutenowe zostały wyprodukowane w stuprocentowo mechaniczny sposób, bez użycia środków chemicznych i sztucznych dodatków. Pozbawione glutenu, nawet w śladowych ilościach, idealnie nadają się dla osób z celiakią oraz tych, którzy poszukują zdrowych zmienników przetworzonych, wysokosłodzonych dżemów sklepowych.

  1. Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Fasola czarna w zalewie bezglutenowa BIO 400 g (240 g) - AMAIZIN
    8,14 zł
    |
  2. Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Kapusta kiszona czerwona bezglutenowa BIO 400 g - KOWALEWSKI
    15,06 zł
    |
  3. Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda delikatesowa bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    9,49 zł
    |
  4. Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Musztarda średnio ostra bezglutenowa BIO 160 ml - ZWERGENWIESE
    9,49 zł
    |
  5. Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Powidełko śliwkowe bez dodatku cukrów bezglutenowe 180 g - BIOFOOD
    12,88 zł
    |
  6. Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Sos pomidorowy z mascarpone bezglutenowy BIO 340 ml - ZWERGENWIESE
    14,76 zł
    |
na stronę