Umeboshi (morele japońskie kiszone) bezgutenowe BIO 150 g - TERRASANA
Umeboshi (morele japońskie kiszone) BIO 150 g to wyjątkowy produkt żywnościowy marki TERRASANA. Wyprodukowany w Japonii, ma certyfikowany skład ekologiczny. Bez dodatku cukru i glutenu. Wysoka zawartość błonnika i wysoka dawka soli morskiej. Idealny jako dodatek do potraw lub przekąska. Przechowuj w chłodnym miejscu. Spróbuj teraz! #zakreconysloik
Opis
SKŁADNIKI
śliwiki japońskie ume*, sól morska, pachnotka zwyczajna*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 153 kJ/37 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 7 g
w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 21,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Dodatkowe informacje
| EAN | 8713576273199 |
|---|---|
| Waga całkowita (kg) | 0.160000 |
| Producent | TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne) |
| Adres producenta | Terrasana natuurvoeding b.v., waaier 10, 2451 leimuiden |
| Certyfikat BIO | Certyfikat bio |
| Typ diety / produkt | |
| Typ diety / produkt | WegańskiLista produktów nie zawierających składników pochodzenia zwierzęcego |
| Produkt | Bez glutenu (w składnikach) |
| Produkt | Bez glutenu (deklaracja) |
| Produkt | Bez cukruLista produktów nie zawierających cukru w SKŁADNIKACH (w składnikach) |
| Gwarantowany termin przydatności (dni) | 180 |
| Kraj pochodzenia składników | Japonia |