Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruPlastry kokosowe BIO 100 g - BIO PLANET7,04 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruPłatki migdałowe BIO 100 g - BIO PLANET11,99 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruPłatki migdałowe BIO 300 g - BIO PLANET31,37 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruWiórki kokosowe bezglutenowe BIO 1 kg - BIO PLANET47,71 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruWiórki kokosowe bezglutenowe BIO 500 g - BIO PLANET25,05 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)