Mąki ryżowe
Ekologiczna mąka ryżowa jest bogata w niacynę, witaminy grupy B oraz magnezMagnez - czym jest i jak działa, żelazo i cynk. Mąka ryżowa BIO dostarcza potrzebnych węglowodanów, jest bogata w błonnik pokarmowy, ale przy tym jednocześnie ma małą zawartość tłuszczu. Mąka ryżowa ma wiele drogocennych walorów: pomaga łagodzić zaparcia, poprawia krążenie krwi, wspomaga metabolizm, a także wpływa korzystnie na kości, skórę i paznokcie.
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa drobno mielona bezglutenowa BIO 500 g - PROBIO11,21 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 450 g - PROBIO13,46 zł|Producent: PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)
- Bez glutenuBez cukruMąka ryżowa pełnoziarnista bezglutenowa BIO 500 g - BIO PLANET9,54 zł|Producent: BIO PLANET - seria MĄKI I SKROBIE