Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - THE PLANET
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - THE PLANET
    24,28 zł
    |
  2. Śliwki kalifornijskie w czekoladzie bez dodatku cukrów bezglutenowe BIO 125 g - BIOSSOM
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwki kalifornijskie w czekoladzie bez dodatku cukrów bezglutenowe BIO 125 g - BIOSSOM
    35,14 zł
    |
  3. Śliwki węgierki suszone BIO (POLSKA) 200 g - BIO RAJ
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwki węgierki suszone BIO (POLSKA) 200 g - BIO RAJ
    28,85 zł
    |
  4. Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 400 g - BIO PLANET
    Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 400 g - BIO PLANET
    25,05 zł
    |
Strona
na stronę