Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruTruskawki liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 30 g - BIOSSOM34,82 zł|Producent: BIOSSOM (przekąski)
- Bez glutenuBez cukruWiórki kokosowe bezglutenowe BIO 1 kg - BIO PLANET47,71 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruWiórki kokosowe bezglutenowe BIO 2 kg - HORECA (BIO PLANET)82,85 zł|Producent: HORECA BIO - pozostałe
- Bez glutenuBez cukruWiórki kokosowe bezglutenowe BIO 500 g - BIO PLANET25,05 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruŚliwki kalifornijskie suszone bezglutenowe BIO 400 g - THE PLANET35,07 zł|Producent: THE PLANET (Zakupy przyjazne Ziemi)