Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Suchy prowiant (liofilizowane owoce mix) 20 g - HELPA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Suchy prowiant (liofilizowane owoce mix) 20 g - HELPA
    15,52 zł
    |
  2. Suchy prowiant (liofilizowane truskawki) BIO 20 g - HELPA
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Suchy prowiant (liofilizowane truskawki) BIO 20 g - HELPA
    18,60 zł
    |
na stronę