Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Bez cukru
    Kasztany jadalne suszone bezglutenowe BIO 400 g - THE PLANET
    29,82 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Orzechy nerkowca BIO 350 g - THE PLANET
    30,42 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Orzechy włoskie BIO 300 g - THE PLANET
    23,44 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - THE PLANET
    24,28 zł
    |
na stronę