Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruFigi suszone BIO 400 g - BIO PLANET32,51 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuFigi w surowej czekoladzie BIO 70 g - COCOA15,77 zł|Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
- Bez glutenuBez cukruFrytki jabłkowe bezglutenowe BIO 300 g - BIO PLANET33,40 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuBez cukruFrytki jabłkowe bezglutenowe BIO 50 g - BIOMINKI7,44 zł|Producent: BIOMINKI (przekąski dla dzieci, kaszki)
- Bez glutenuImbir kandyzowany w ciemnej czekoladzie 65 % BIO 70 g - COCOA17,58 zł|Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
- Bez glutenuImbir kandyzowany w czekoladzie gorzkiej bezglutenowy BIO 50 g - DOTI8,86 zł|Producent: DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)