Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruDaktyle w czekoladzie bez dodatku cukrów bezglutenowe BIO 125 g - BIOSSOM29,06 zł|Producent: BIOSSOM (przekąski)
- Bez glutenuDaktyle w surowej czekoladzie BIO 250 g - BIO PLANET41,22 zł|Producent: BIO PLANET - seria PRZEKĄSKI
- Bez glutenuDaktyle w surowej czekoladzie BIO 70 g - COCOA15,77 zł|Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
- Bez glutenuImbir kandyzowany w ciemnej czekoladzie 65 % BIO 70 g - COCOA14,72 zł|Producent: COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)