Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Ananas liofilizowany bezglutenowy 15 g - CELIKO (FRUPP)
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Ananas liofilizowany bezglutenowy 15 g - CELIKO (FRUPP)
    6,92 zł
    |
  2. Chipsy jabłkowe bezglutenowe BIO (POLSKA) 50 g - BIO RAJ
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Chipsy jabłkowe bezglutenowe BIO (POLSKA) 50 g - BIO RAJ
    7,18 zł
    |
  3. Daktyle suszone bezglutenowe BIO 150 g - BIOGOL
    Bez glutenu
    Bez cukru
    Daktyle suszone bezglutenowe BIO 150 g - BIOGOL
    6,92 zł
    |
na stronę