Bakalie bezglutenowe

Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.

  1. Bez glutenu
    Orzechy pekan w czekoladzie mlecznej i kakao BIO 100 g - TERRASANA
    30,11 zł
    |
  2. Bez glutenu
    Bez cukru
    Płatki migdałowe BIO 300 g - BIO PLANET
    28,62 zł
    |
  3. Bez glutenu
    Bez cukru
    Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - BIO PLANET
    24,28 zł
    |
  4. Bez glutenu
    Bez cukru
    Rodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - NATURAVENA
    26,87 zł
    |
  5. Bez glutenu
    Bez cukru
    Śliwki węgierki suszone BIO (POLSKA) 200 g - BIO RAJ
    28,85 zł
    |
  6. Bez glutenu
    Żurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 400 g - BIO PLANET
    25,05 zł
    |
Strona
na stronę