Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuOrzechy pekan w czekoladzie mlecznej i kakao BIO 100 g - TERRASANA30,11 zł|Producent: TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
- Bez glutenuBez cukruPłatki migdałowe BIO 300 g - BIO PLANET28,62 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruRodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 400 g - BIO PLANET24,28 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuŻurawina słodzona cukrem trzcinowym BIO 400 g - BIO PLANET25,05 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)