Bakalie bezglutenowe
Bakalie to nie tylko smaczny, ale i zdrowy dodatek do sałatek, ciast i wypieków. Są cennym źródłem wielu witamin i minerałów, dostarczają ważnych dla funkcjonowania całego organizmu kwasów tłuszczowych. Jeśli mają dobrze służyć zdrowiu, powinny mieć wysoką jakość. To kryterium idealnie spełniają bakalie bezglutenowe, które nie tylko nie zawierają nawet śladowych ilości glutenu, dzięki czemu są bezpieczne dla osób z celiakią, ale przede wszystkim powstały w stuprocentowo naturalny sposób, bez użycia środków chemicznych, które mogłyby obniżyć walory zdrowotne bakalii.
- Bez glutenuBez cukruKasztany jadalne całe (gotowane) BIO 320 g - DANIVAL44,63 zł|Producent: DANIVAL (miso, kasztany jadalne)
- Bez glutenuBez cukruMaliny liofilizowane chrupiące bezglutenowe BIO 55 g - BIOSSOM43,34 zł|Producent: BIOSSOM (przekąski)
- Bez glutenuBez cukruOrzechy brazylijskie BIO 350 g - BIO PLANET51,29 zł|Producent: BIO PLANET - seria BRĄZOWA (orzechy i pestki)
- Bez glutenuBez cukruRodzynki sułtanki bezglutenowe BIO 1 kg - BIO PLANET50,09 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuBez cukruŻurawina suszona niesłodzona BIO 150 g - BIO PLANET52,48 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)
- Bez glutenuŻurawina słodzona sokiem jabłkowym BIO 400 g - BIO PLANET43,00 zł|Producent: BIO PLANET - seria FIOLETOWA (owoce suszone)